LymphaTouch

ly

LymphaTouch– hoito on Suomessa kehitetty lääkinnällinen, alipaineeseen perustuva hoitomenetelmä.

LymphaTouch -hoitomenetelmä on hoitoja tehostava ja monipuolistava vaihtoehto sekä  uusi ulottuvuus fysioterapian moniin jo tiedossa oleviin eri osa-alueisiin sekä mahdollisuus uusiin haasteisiin. Hoitomenetelmä aktivoi mm. lymfajärjestelmää vähentäen turvotusta sekä aktivoiden aineenvaihduntaa, venyttää kudoksen eri kerroksia mahdollistaen faskiakäsittelyt, lihaksia rentouttavan hoidon ja kivun vähenemisen. Hoito aktivoi aineenvaihduntaa nopeuttaen haitallisten partikkeleiden poistumista elimistöstä. LymphaTouch -hoidon tulokset ovat mitattavissa välittömästi hoidon jälkeen potilaan kiputuntemuksia kartoittavalla VAS-asteikolla sekä ympärysmittojen ja liikelaajuuksien mittaamisella.

lym

LymphaTouch-hoito  auttaa mm. erilaisissa turvotusongelmissa, kiputiloissa, vammojen ja traumojen jälkitioissa, lihasen ja nivelten ongelmissa sekä hoidolla voidaan myös edistää esim. leikkauksen seurauksena muodostuneen arven paranemista huomaamattomammaksi.

LymphaTouch -hoidon jälkeen tulee nauttia runsaasti vettä. Keskustele sinua hoitavan terapeutin kanssa, jos sinulla on sairauksia tai lääkitystä.

Lisätietoa LymphaTouch hoidon eri mahdollisuuksista voit lukea linkistä: http://lymfatouch.com/fi/terveydenhuollon-ammattilaiset.