PALVELUT

Kuhmon JK-Fysioterapia Oy

NELJÄ – kopio

Olemme liittyneet sähköiseen potilastiedon arkistoon (KanTa) 1.5.2018 alkaen.

Yrityksemme tarjoaa mahdollisimman korkeatasoisia fysioterapian,  lymfaterapian, ortopedisen osteopatian, kivun hoidon sekä manuaalisen terapian ja hieronnan palveluja Kuhmossa sekä sivutoimipisteessämme Suomussalmella. Lähtökohtanamme on joustava ja nopea henkilökohtainen palvelu sekä keskittyminen asiakkaan ongelmiin ja odotuksiin sekä toiveisiin hoidoista.

Palveluissamme käytämme alalla tutkittuja ja hyväksi todettuja fysioterapiamenetelmiä. Alan nopea kehitys vaatii jatkuvaa lisäkouluttautumista, josta henkilökuntamme pitää huolen käymällä vuosittain ammattiimme liittyviä jatkokoulutuskursseja. Laadukkaan toiminnan varmistamiseksi yritys on luonut omat laatukriteerit ja ne on kirjattu sähköiseen muotoon IMS-laatukäsikirjatiedostoon –  tavoitteenamme on näin tyytyväinen asiakas.

UKOT – kopioKÄDET – kopio

Palveluistamme löytyvät kaikki                                                  AIKUISTEN,       LASTEN     ja    IKÄÄNTYNEIDEN   

fysioterapian, allasterapian, painokevennetyn kävelyharjoittelun,  fysikaalisten hoitojen,  lymfaterapian, ortopedisen osteopatian, manuaalisen nivel- ja lihaskäsittelyn, lääkinnällisen harjoitteluterapian LHT, hieronnan ja pehmytkudoskäsittelyn, akupunktion, LymphaTouch hoidon, faskia käsittelyn ja kinesioteippauksen palvelut. Mittaamme ja välitämme myös yksilöllisiä lääkinnällisiä tukisukkia, -sukkahousuja, -hihoja sekä hanskoja. 

 VIISI